שירותי אריזה

ארזתם לבד?

יותר ויותר לקוחות בוחרים לעשות לעצמם חיים קלים ולהשתמש בשירותי האריזה המקצועיים שלנו בטרם ההובלות. עם זאת, ישנם כאלה שמעדיפים, מכל סיבה שהיא, לבצע את האריזה בעצמם. אם גם אתם בוחרים בדרך הזו, הנה כמה עצות שיעזרו לכם להשלים את המשימה על הצד הטוב ביותר.

ראשית, פנו לכם זמן מספיק ואל תחכו לרגע האחרון. אריזה היא תהליך ממושך ומאד לא כדאי לבצע אותה בהפסקות, מכיוון שכך נוטים לשכוח מה נארז והיכן. הכינו את עצמכם מראש לכך שעכשיו אורזים ולא עושים שום דבר אחר: אתם עלולים, למשל, להתפתות להסתכל באלבומי תמונות ובספרים, ולפני שתרגישו כבר יחלפו שעות.

 

מה אני צריך כדי לארוז לבד את התכולה שלי?

הכינו את חומרי האריזה מראש. אנחנו נספק לכם ארגזי קרטון נקיים באיכות גבוהה, ואתם תכינו את השאר – גלילים של נייר דבק רחב (מסקינג טייפ), ריפוד, נייר אריזה ועוד. זה לא הזמן לחסוך: ככל שהארגזים יהיו מחוזקים ומרופדים יותר, כך קטן הסיכון לפגיעה ולמפח-נפש בעת הפריקה. כמו כן, אל תשתמשו בעיתונים לריפוד, מכיוון שדיו הדפוס משאירה לכלוך מכוער על החפצים, והדבר האחרון שאתם רוצים לעשות עם ההגעה לבית החדש זה מבצע ניקיון נוסף.

 

איזה ארגזים הכי מתאימים לי לאריזה?

בחרו בארגזים בגדלים מתאימים למשימה. היו מקרים של אנשים שניסו לדחוס חצי בית בקרטון ענק של מקרר, מתוך מחשבה שכך יוכלו לקצץ בהוצאות ההובלה, ובסוף גילו שאי אפשר אפילו להוציא את הקרטון דרך דלת הכניסה (שלא לדבר על הסיכון המוגדל לפגיעה בטלטולי הדרך). זכרו שמדובר בחפצים האישיים שלכם, ושהאינטרס הכי חשוב שלכם הוא צריך להיות שהם יגיעו לבית החדש בשלום. אנחנו ממליצים על אריזות קטנות לחפצים כבדים (כגון ספרים), בינוניות לכלי מטבח, וגדולות (בערך 60x40x40 סנטימטרים) לכל השאר. חפצים שאינם נכנסים לקרטון יש לעטוף היטב מכל הצדדים (למידע נוסף, ראו בדף "לחשוב מחוץ לקופסה").

לאחר שתסגרו כל קופסה ותחזקו אותה בנייר דבק, קחו עט סימון עבה וכתבו בבירור על הדפנות מה יש בפנים ולאיזה חדר הקופסה שייכת. אל תפחדו לפרט ואל תסמכו על הזיכרון שלכם – יש עליו מספיק עומס גם ככה בתקופת המעבר.

מכיוון שאין לנו דרך לדעת מה קורה בתוך הקופסאות שארזתם לבד, לא נוכל להציע לכם ביטוח על התכולה – אך כמובן שנשמור עליהן ונדאג להן באותה רמת מקצועיות.